HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

RL hírek pt. 1

2008.04.28. 10:39 lvl

Az eheti newsreel is két részletben érkezik (nem, nem akarok rendszert csinálni belőle; a mai napomat sajnos egy kellemetlen vonatozás szeli precízen kettébe). Kárpótlásul eget-földet rengető hírrel kezdünk:

  • Alig pár napja jött ki Kornel Kisielewicz Doom: The Rogulike-jának régóta várt frissítése. A v0.9.8.10 ugyan nagy (ál-)szerényen csak egy ezredverziónyi ugrást vállal be, bizony hazudik: rengeteg az újdonság. Kornel átszabott három speciális pályát (Chained Court, Halls of Carnage és a Hell's Armory), hozzácsapott még kettőt (The Lava Pits és The Vaults néven), de még új ellenfél is jut: a Doom 2-ből méltán utált Revenant. A teljes changelist persze Hencidától Boncidáig terpeszkedik. Nemsokára leírás (de tényleg), addig is tessék szorgosan gyűjtögetni az ammót, stócolni a medpacket.. A hivatalos honlap itt.

Ezzel a best of-kategóriás csodával bizony bűn lett volna várni (bűn volt megvárni a hétfőt is, btw); hírek legközelebb délután.

Szólj hozzá!

Címkék: rl hírek doomrl

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr46445063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása