HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

RL hírek

2008.10.06. 11:30 lvl

Netfetisiszta hírötperc. Az értetlenségtől a nyilvános szerverig - a tudománytól az önfeledésig:

  • A felvert hullámok csak nem akarnak elülni (persze nagy örömömre). A Temple of the Roguelike közzétette az IRDC 2008 összegyűjtött anyagait, köztük a roguelike műfaj definiálásának (örökzöld téma) vitaindító anyagát is. (Szeptember huszonkilencediki dátumozás ide vagy oda, rozsdás bökőt, hogy múlt héten ilyenkor bizony nem volt kint az a poszt..)
  • Hihetetlen, mit késnek egyes hírportálok (khöm..), október elején frissült a GearHead2 is (v0.511). Két új epizód a BeanPole-sztorihoz, és még két epizód, ezek egyelőre kísérletiek; egy új mecha; és szerencsére került bele rollback-opció, ha zsákutcába szaladnánk, egy parancs, és visszadob a gerinctörténetbe. A legfontosabb talán (?), hogy most már fejlesztői szemmel is játszhatónak ítéltetett. Letölteni még mindig a hivatalos honlapon lehet.
  • Hasonlóan 'friss' hír még, hogy október elején lépett egyet a LambdaRogue is (v1.2), kisebb játszhatósági felcsiszolást kapott. Erre tessék.
  • Új szerver a láthatáron! Ezen hacklike-okat lehet játszani (Nethack, Slash'Em és NetHack-De). A csatlakozáshoz szükséges adatok itt olvashatók.

 

Szólj hozzá!

Címkék: gh2 rl hírek hacklike lambdarogue international roguelike development conference 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr96698579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása