HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

RL hírek és áttekintés

2009.03.18. 09:00 lvl

Amíg nem voltam [egyéb teendők, illetve beteljesedett rajtam a jóslat, és egy időre elsüllyedtem a DCSS-ben, legyen ennyi], nos, addig a nemzetközi roguelike scene azért élt-virult. Meg egy kicsit ki is virágzott.

  • Az idei 7DRL Contesten negyvenöt projekt indult (tavaly huszonnégy volt). Most vasárnap zártak, a (történeti értékű) hivatalos kiírás itt, befutók, szégyentábla és ami a lényeg, letöltési linkek a Roguebasinen.
  • Az Angband (Variant) Competition elköltözött, most az angband.oook.cz hostolja (közvetlen link).
  • Roguelike blog/host-oldal is indult: The Rogue Bard. Az alapítását komolyan motiváló Roguelike Sountrack Contest óta egyelőre enyhén tetszhalott, de..

Hát körülbelül ennyi a nagy történelmi esemény. Házunk táján: tervek szerint valameddig elsertepertélek most a blog környékén. Lesz piszmogás, kis optikai tuning, ez-az.

1 komment

Címkék: szolgálati közlemény kisszínes 7drl rl hírek dungeon crawl stone soup the angband (variant) competition 2008 roguelike soundtrack contest 7rdl challenge 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr941008723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuchspeter 2009.05.21. 23:55:20

má megint rég volt frissités
süti beállítások módosítása