HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

Bárhol, bármikor: The Tombs of Asciiroth

2008.08.29. 11:45 lvl

Gondoltam fenét, aztán megtaláltam: a Tombs of Asciiroth full extrás, 100% -ig böngésző-alapú, mászkálós kalandjátékba oltott roguelike. Csak Java kell neki (gyakorlatilag mindenhol megvan), no meg a (fakultatív médiumon tárolható) elérési cím.

Jó, nem ez a legelső fecske (egyszer már írtam is az Ants and Dogs-párosról). Viszont szép is, gyors is, színes is, sőt az állást is el tudja menteni.

Mit tud még?

Online, offline egyaránt játszható (utóbbit, gondolom, merő illemtudásból - egy korrekt hagyományos RL-t azért esélye sincs megverni); számos lény, terep- és használati tárgy; rejtvények és problémamegoldás; a tutorial mellé egy elhagyatott szigeten játszódó, kardozós-régészkedős scenariót is sikerült felpakolni (amelyben - ha jól tippelem - végül Eukleidész csudálatos teleportálógépével kell majd meglépni); végezetül: valós idejű motor dohog alatta.

Aki túllép azon, hogy minden idegesítően szaladgál a képernyőn (én genetikailag képtelen voltam), minden bizonnyal ellesz vele pár órát. (Aztán egyből rohan új scenariót követelni a fejlesztőtől.)

Részemről azért minden bizalmat megszavazok a Tombsnak.

Platform: nincs (Java-alapú)
Értékelés: Two thumbs up!

A Tombs of Asciiroth honlapja.

Posztkép: Nick Bernardi blogjából.

Szólj hozzá!

Címkék: ismertető two thumbs up! the tombs of asciiroth

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr89639214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása