HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

RL hírek

2008.09.22. 12:00 lvl

Kilóra ugyan nem sok.

Megjelenések:

  • Új verziót ért meg a Lords of Darkhall. A változások szinte mindent érintenek (pontos lista itt), letölteni szokás szerint a honlapról lehet.
  • Letölthető az eddig suttyomban fejlesztett MetaCollider (beta 3). A színpompás (és reménytkeltően buggyantnak tűnő) jövevénnyel itt lehet megismerkedni.
  • A GearHead 2 tizenhárom epizódos új kampányt kapott, címe 'Beanpole' (az új verziószám 0.510). A miértet maga Joseph Hewitt meséli el, a többi már csak letöltés kérdése.

Események:

  • A hétvégén Berlinben lezajlott az International Roguelike Development Conference 2008. A részvevők első spontán benyomásaiból itt lehet szemezgetni.
  • A Temple of the Roguelike stábja (persze hogy Slash) kapva kapott az alkalmon, és remek életútinterjút készített Jeff Laittel. Itt olvasható.

1 komment

Címkék: link event interview gh2 rl hírek gearhead lords of darkhall international roguelike development conference 2008 metacollider

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr80675540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása