HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

30/5

2008.10.02. 13:00 lvl

A nagy sikerre és az elhanyagolható posztsűrűségre vetett tekintettel új rovatot indítok. Havi mérleg cím alatt minden hónap első hetében összeszedem az elmúlt harminc nap öt leglátogatottabb posztját, majd (opcionálisan) elnyammogok az eredményen. Ezeket a mini-számvetéseket (reményeim szerint) a monthly popular tag alatt lehet majd elérni.

 

Ezt néztétek

Az első tételt: a készülőfélben nem publikus JL-interjú 'munkacímét' rögtön diszkvalifikáltam. (Olyan lelkiismeretesen próbáltuk elérni mindenfelől, hogy tetemes 404 lett a vége.)

Az elmúlt matematikai hónapban tehát így alakultunk:

  1. Editorial - 'In space no one hears you scream'
  2. ".. a world you must revisit hundreds of times" -- Interjú Jeff Laittel
  3. A pusztítás nyers öröme: Berserk!
  4. Sziszüphosz szerklije: Labyrinth of Reptoran
  5. Breaking: Crawl csiga

Így tévedek

Azon rugózok (inkább röhögök) már hetek óta, hogy melyik poszt vezeti stabilan a látogatottsági listát. Naná, hogy az, ahol az olvasókhoz (inkább '-ért' sírok). Más magyarázatot nem tudok, mint hogy rengeteg komparatív lelki megnyugvást tudnak meríteni belőle.

Az interjú helyezéséhez no comment (elvégre nemrég volt, ráadásul az egyetlen komoly exkluzív anyag), meg vagyok elégedve. Akárcsak a Berserk!-ével - fyi: nekem most ez a poszt az etalon, minden ismertetőt körülbelül ilyen kidolgozottságban várnék (magamtól).

A LoR-ismertetőre van egy erős tippem: ilyen barom címre bizony már muszáj rákattintani.

Szólj hozzá!

Címkék: monthly popular

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr15692367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása