HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

RL hírek

2008.07.07. 11:30 lvl

Roppantmód hanyagolódik a blog - ez most az Istenek akarata. Nos, lássuk, mi más hír járja még:

  • Először is, a költözés dacára befutottak és meghallgathatók 2008 Roguelike Soundtrack Contest eredményei (tizenöt jelentkezőből összesen nyolc pályamű). Bónusz: interjú Mingosszal a Temple of the Roguelike-on (amelyből talán kiderül, hogyan sikerült ilyen barom feltételeket kiírni). Szavazni július 20. éjfélig lehet.

Három új release:

  • A Privateer: ASCII Sector már a v0.3.6-ot tapodja. Bulvár-aktualitásként helyet kaptak benne a különféle gránátok és a szemtanú-faktor: ha előbbiekkel ártatlan járókelők szeme láttára jópofizunk (vagy más csúfásot követnénk el), jön a yard és seggbe rúg. Aki nem hiszi, itt járhat utána.
  • A nyár - ki hitte volna - jelen blogon kívül például a Citadel Studiost is kikezdte. Az új RogueLite legalábbis saját bevallásuk szerint is inkább amolyan muszáj-release (azért persze nem minden fejlődés nélkül). A hivatalos honlapról tölthető.
  • Kacifántos verzióhoz érkezett a CyberRogue (v0.0.5 Elfin Elephant r19, ha jól rakom össze), amely eredetileg Cyberpunk 2020-alapú roguelike-nak indult - aztán ez lett belőle. Nyúlfarknyi információ a világról, a rendszerről, végül pedig a letöltés.

.. és a maradék:

  • Ajánlom Krice blogját (Rogue Hut, a téma: roguelike, mi más). Saját projektje, a Teemu mellett néhány ismertető és a szokásos fejlesztői agymenés is belefért.

Szólj hozzá!

Címkék: blog interjú rl hírek privateer ascii sector roguelite 2008 roguelike soundtrack contest cyberpunk 2020 cyberrogue teemu

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr61556955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása