HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

RL hírek

2009.06.29. 13:15 lvl

Válogatás a tavaszi-nyári megjelenésekből.

  • Június elején jött ki a Dungeon Crawl Stone Soup v0.5. Rengeteg az apróbb változás, a varázslatoknál megjelent a fejlődő hatótáv, hasznosabb tárgy- és ellenségleírások, eltűnt a grey elf és az ogre mage, viszont lett deep dwarf (spirituális affinitás, nem gyógyul). Letöltés itt.
  • Közben megjelent egy igazán szemétparaszt Stone Soup változat is, a Zot Defense. A játékos a a dungeon feneketlen mélyén védelmezi az Orb of Zotot a hullámokban támadó szörnyektől. Kedves fejlesztő keze meg törjön már le. A cucc honlapja itt.
  • Frissült a talán legkidolgozottabb angband variáns, az UnAngband (v0.6.3). A változások listája a devblogon; letölteni is onnan a legegyszerűbb.
  • Még tavaszi hír, hogy újabb angband variáns jelentkezett, a CraftBand, ahol a beszerzett alapanyagokból a játékos saját maga gányolhatja össze a felszerelését. Részletek a honlapon.

1 komment

Címkék: rl hírek angband var dungeon crawl stone soup zot defense unangband craftband

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr191215456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuchspeter 2009.06.30. 18:16:06

Hurrá, új bejegyzések!
süti beállítások módosítása