HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

RL hírek

2008.10.13. 09:00 lvl

Not yet dead - csak éppen komolyabb posztok készülnek a háttérben, kevés ráfordítható időkerettel.

  • Új verzió jött a Blood Bowl táblás játékot roguelike-ba átplántáló SewerJacksből (v0.8.7). A hivatalos oldal egyelőre nem frissült, így az aktuális újdonságokat csakis letöltés útján lehet kideríteni.
  • Egyre játékosbarátabb a Quarker (v0.03d); itt lehet belenézni.
  • Szintén finomításokkal (és nem kevés javítással) tér vissza a Privateer: ASCII Sector (v0.4.4). A pontos listát a fórumon rejtették el; bónusz jó hír, hogy a Linux port utolérte a Wint (letöltés itt).
  • Végül: rengeteg gyilkos technikával bővült a Hokuto No Rogue (v.030-prealpha). A színes-szagos(-zenés), szigorúan Javában hegesztett RL a legendás (és mai szemmel nemkicsit vicces) nyolcvanas évekbeli manga, a Fist of the North Star világában játszódik. Azaz végenincs kaszabolás várható kézzel, lábbal, éles eszközökkel és képtelenebbnél képtelenebb harci fogásokkal. Erre tessék.

Szólj hozzá!

Címkék: rl hírek sewerjacks privateer ascii sector quarker hokuto no rogue

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr46711060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása