HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

RL hírek

2008.07.21. 12:15 lvl

Eseménydús:

  • Friss Dungeon Crawl Stone Soup-verzió (v0.4)! Még dörzsöltebb ellenfeleket kapunk, viszont mostantól minden elképzelhető faj/kaszt-kombináció játszik, sőt új választható is van, a vampire. Sőt, a pantheon barátságosabb térfelén játszó isteneket is áttolták egy nagygenerálon. Továbbá ez-az, nem húzom senki drága idejét: innen érhető el.
  • Újabb nekihuzakodás készül a First Age Angband háza táján. A most kidobott verzió (0.3.5) szinte csak javításokat tartalmaz, de ezzel véget is ér a 0.3.x-széria - ami azt súgja, hogy közeljövőben mélyrehatóbb átalakítások várhatók.
  • Két hír a (most már állandó jelzőként pszichedelikus) Legerdemain felől: kijött az új verzió (v0.9.8), illetve néhány játékosnak mostanra már sikerült kipörgetni (ismeretlen verziót). Letölteni szokás szerint itt lehet.
  • Valaki nem bírt magával. Mit neki 7DRL, hét óra alatt kódolt komplett kis gyűjtögetős rougelike-ot. A kisded neve KING; anyakönyvi kivonat is jár hozzá, sőt kézbevenni is szabad.
  • Rendszeres vendégünk, a CyberRogue is épül (v0.0.6 Funky Freeman r53). Az aktuális állapotot a devblogból lehet összeszedegetni (tűzfegyverek például már vannak, rosszabb hír, hogy az ellenfélnek is jutott belőlük), esetleg szabad szemmel (letöltés után).
  • Végül lezárult a 2008 Roguelike Soundtrack Contest pilot-köre is, a helyezetteket lefülelni (a kedvenceket játékhoz letölteni) itt lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: event king rl hírek legerdemain angband var dungeon crawl stone soup faangband 2008 roguelike soundtrack contest

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr33577875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása