HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

RL hírek

2008.06.30. 11:30 lvl

Mára csupán két hír jut:

  • A kiszivárogtatás nem volt alaptalan, majdnem egy év csend után a napokban megérkezett az új Frozen Depths (v1.03). A legfontosabb újdonság talán a Mac- és a PPC-port. Ezeken túl az új verzió két új generátoralgoritmust, harmadik NPC-típust (deep smith) és a vele járó új tárgykategóriát (material), no meg rengeteg egyensúlyi hekket is hoz (a teljes lista elég hosszú). Mi több, állítólag még a korábbinál is barátságosabb a kezdő roguelike-játékosokhoz. Honlap és letöltés erre.
  • Tonnaszám javulnak a hibák az Incursion kódjában (v0.6.9H3). Most már megéri illuzionistát választani, a magasságos istenek sem fasírtban kezdenek elf híveikkel, és már az élettelen tárgyakat sem lehet furfangosan meggyilkolászni. A változások tehát tetemesek, nézelődni, letölteni továbbra is a hivatalos honlapon lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: rl hírek incursion frozen depths

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr5545650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása