HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

RL hírek

2008.06.23. 10:00 lvl

Szégyen és valóság, megritkultak a posztok némiképp. Na majd mindjárt teszünk ellene.. Most híreket mondunk:

  • Visszatérő vendégünk, a LambdaRogue újfent szintet lépett (v0.3.1). Az újdonságokat itt lehet megcsodálni: új tárgyak, új ellenfelek, két alternatív végjáték, négy előre definiált karakter, no és a GUI is kapott még egy kör politúrt. (Lassanként ideje lesz ismertetőt is tervezni..)
  • A rec.games.roguelike.development listára kiszivárogtatott információk alapján nemsokára érkezik a Frozen Depths frissítése; sőt, most már Mac port is lesz belőle. Evoé.
  • Esett némi csiszolás a valós idejű taktikai pofozkodós motoron, a The Doryen Arenán is (v0.6). A jelek (mármint a changelog) szerint a projekt alapjai stabilak, a fejlesztés homlokterében már a játszhatóság tupírozása, az egyensúly hangolgatása és persze a bővítés, a bővítés, a bővítés áll.. Érdeklődni erre tessék.

Végül: a Planet Roguelike elköltözött (ide). Rengeteg cikk, hír, hivatkozás - szóval T, T, T, avagy tessék bányászni.

Szólj hozzá!

Címkék: rl hírek frozen depths lambdarogue the doryen arena

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr60534700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása