HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

RL hírek

2008.05.12. 11:45 lvl

Ennyit a pünkösdi vakarózásról - híreket mondunk:

  • Új honlapot kapott a GearHead sorozat. A friss köntös szebb is, jobb is, de ami a lényeg: wikisített.
  • A jelen blogon borzalmasan elhanyagolt NetHack körül sem állt meg az élet: megérkezett a FAQ menetrendszerinti frissítése. A kiskátévá duzzadt szöveg már-már szemérmetlenül részletes, abszolút a nulláról indul, és abszolválása után minden további nélkül fejest lehet ugrani a dungeonba. Itt olvasható.
  • Ido Yehieli a napokban tette közzé a CryptRover végső, javított és felcsiszolt változatát (v1.0). Az eredmény: kisebb lélegzetvételű, jópofa alapötletre épült 7rdl roguelike, amely az idei verseny kereteibe ugyan nem fért be, de üsse kavics.. A játék mindenkori főszereplője (@, ugye) egy elveszett régész, akit egyfelől a vészesen fogyó készletei, másfelől minden kezdő Indiana Jones ősellensége, az undormány pókok szorongatnak. A hivatalos honlap erre.
  • Készül egy friss, ropogós RL is, amely egyelőre a (mókásnak mondható) Escape from Fobbahland nevet kapta. A cím ellenére komor posztapokaliptikus/cyberpunk játékra számíthatunk. A fejlesztés egyelőre gyerekcipőben jár (v0.1 béta). Mindenre elszánt játékosok ezen a linken tölthetik le; óvatosabb duhajoknak screenshot.
  • A múlt héten minden jel szerint valóban beindult a LambdaRogue-projekt (már a v0.3.0.1-nál tartunk, és napokon belül újabb eresztés várható). Az új verzió rengeteg innovációt és bugfixet tartalmaz (itt lehet leszedni), kedvcsinálónak pedig itt egy rakás (régi és új) screenshot.
  • A rend kedvéért megemlítem még, hogy egy kis frissülést az UnReal World is kapott (v3.10-1). A honlapja még mindig itt található (és továbbra sem ingyen osztogatják).

Szólj hozzá!

Címkék: 7drl challenge 2008 7drl rl hírek gearhead nethack unreal world lambdarogue cryptrover escape from fobbahland

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr21464779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása