HTML

LEVEL UP! > rogue-like blog

> "You enter a maze of down staircases." Rogue-like hírek, ismertetők, travelogue-ok, ilyesmik

Címkék

Linkblog

'Hey, Not Too Rough' 1.2

2008.05.03. 18:06 lvl

Ez a Grammaton Cleric Beretta nagyon komoly. A full auto (1d7)x6-ot sebez; vagyis annyit, mint egy felmoddolt (weapon damage mod) rakétavető. Azzal a kis hátránnyal persze, hogy ezek külön lövéseknek számítanak - de fene ott eszi, ha 3-4 sorozat fasírttá aprítja bármelyik hell knightot; a cacodemonnak konkrétan két ilyen lövés, azaz 14 db (!) 9mm-es skuló kellett (ebben azért benne van a traitek támogatása is). És a tápokat is kíméli (nem úgy, mint a tapintatlan rakéta, amely hajlamos iszappá gyalázni a kallódó kincseket). Megtartjuk.

[Vigyázat! Spoilers ahead.]

 

Sufnituning

A weapon mod hálás jószág. Kellemesen megdobja a stukker valamelyik erősségét, vagy mérsékli a gyengébb jellemző káros hatásait. Több mindenre lehet gyúrni vele, a fejlesztés jelenlegi állása szerint:

  • weapon damage mod
  • weapon reload mod
  • weapon speed mod
  • weapon magazine mod
  • weapon accuracy mod.

Jelenleg kb. mindegyikből találnék egyet a hátizsák alján. Csak éppen nemigen tudom mire ráhegeszteni.. (Egyébként ritkább ugyan, de van mod páncélra és bakancsra is.)

Közben egymásra találtunk egy facér combat shotgunnal (pont ahol már alig-alig vehetem hasznát - Phobos Base Lev10). Hirtelen meggondolásból kapott egy reload modot - ha valaha eljutok a Shottymanig, egészen megbízható visszavonulós fegyver lehet belőle. (Legalábbis nagyon remélem..)

 

>>>

A következő szinten naná hogy egy falka cacodemon őrzött egy invulnerabilityt. Haha. Jó vicc.. Cafatokra szedték a páncélom.

Viszont pár kör invulnerabilityvel indul a Halls of Carnage. Igen, ahol a BFG 9000 lakik. Azt hiszem, ezzel a rakétavető sorsa meg is pecsételődött. Még kilövöldözöm ami van, onnantól viszont már minek hurcibáljam..

Gotta go now.
Folyt. köv.

 


 

dlvl 13   clvl 7
charater dump N/A

Szólj hozzá!

Címkék: doomrl travelogue ch adam ring

A bejegyzés trackback címe:

https://roguelike.blog.hu/api/trackback/id/tr58451305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása